Tarkista Pelin Tulokset

Top  Previous  Next

Kun pelaat lottoa, yksi tärkeimmistä asioista on selvittää, miten numerot ovat voittaneet.

Tarkista pelitulokset -toiminnon avulla voit tarkistaa lippusi ja nähdä, mitä olet voittanut yhdellä napsautuksella.

Tickets Generator ja sen Check Winnings -ominaisuus tarjoavat saman toiminnon, mutta tämän ominaisuuden avulla voit tehdä sen nopeasti.

Mitä tapahtuu, kun napsautat tätä painiketta:

1.Liput Generator -ikkuna avautuu, jos se ei ole jo avattu .

2.Jos olet asettanut oletusliput, oletuslippusi ladataan.
Jos et ole vielä asettanut oletuslippuja, ladataan viimeksi luodut liput.

3.Tarkista voitot -työkalu tarkistaa lippusi käyttämällä viimeisimpiä pelinumeroita ja näyttää tulokset.

Tämä toiminto toimii vain tällä hetkellä avatun pelin kanssa.

Jos haluat asettaa liput oletusarvoisiksi, avaa Tickets Generator -ikkuna, valitse My Tickets -sivulla liput, jotka haluat asettaa oletusarvoisiksi,

napsauta Set As Default -painiketta.