Lottery Drawing Aika

Top  Previous  Next

Tässä voit määrittää, minä päivinä ja mihin aikaan pelinumerot arvotaan.

Päivät

Tarkista, minä päivinä pelinumerot arvotaan.

Aseta arvonta-aika
Täällä voit kirjoittaa pelin arvonta-ajan, klikkaa hiirellä tuntia ja kirjoita uudet tunnit, valitse sitten minuutit ja kirjoita minuutit.
Lisäksi voit käyttää alla olevia liukusäätimiä kellonajan asettamiseen sen sijaan, että kirjoittaisit sen.
Kello oikeassa alareunassa ei ole muokattavissa, vaan ainoastaan visualisointia varten.

Kuvaus
Tieto vain muistuttaa, että aika on asetettava 24 tunnin kellonaikamuodossa.

Aikavyöhyke
Sen maan ja osavaltion aikavyöhyke, johon pelisi kuuluu.

Huomaa, että pelin aikavyöhykkeen muuttaminen voi johtaa odottamattomaan ohjelmistokäyttäytymiseen.

Ohjelma asettaa sisäisesti erilaisia päivämäärän ominaisuuksia tämän vaihtoehdon perusteella.

Tämä vaihtoehto on tarkoitettu lähinnä käytettäväksi, kun lisäät manuaalisesti oman pelisi.