Mijn Spelletjes Startpagina

Top  Previous  Next

De volgende opdrachten bevinden zich op de startpagina van de werkbalk:

Spelgroep

Open

Klik op deze knop om een geselecteerd spel te openen en in het programma te laden.

Om een game te openen kun je ook

Dubbelklikken op een spelpictogram

Klik op de vergelijkbare knop Spel openen op de hoofdwerkbalk van het programma

Analyseren

Analyseert het huidige spel en toont de nummers om mee te spelen.

Loterij Nummers Groep

Geselecteerde bijwerken
Klik op deze knop om geselecteerde spelnummers te updaten, software zal nummers downloaden van onze server en het spel updaten.

Alles bijwerken
Klik op deze knop om geselecteerde spelnummers bij te werken, software zal nummers downloaden van onze server en alle spellen bijwerken

Gereedschapsgroep

Databases wereldspellen
Klik op deze knop om een werelddatabase weer te geven aan de rechterkant van het venster.
Met deze tool kun je spellen selecteren die je aan je spellenverzameling wilt toevoegen.
Je kunt deze tool ook weergeven door de pagina World Database aan de rechterkant van het venster te selecteren.

Speleigenschappen
Klik op deze knop om de spel eigenschappen tool weer te geven aan de rechterkant van het venster
Met deze tool kun je de eigenschappen van het geselecteerde spel bewerken.
Je kunt deze tool ook weergeven door de pagina Speleigenschappen aan de rechterkant van het venster te selecteren

Opties

Klik op deze knop om de tool Opties aan de rechterkant van het venster weer te geven.
Met deze tool kun je een aantal programmaopties met betrekking tot de functie Mijn games bewerken.
Je kunt deze tool ook weergeven door de pagina Opties aan de rechterkant van het venster te selecteren.

Bekijk

Werkruimte

Beheert lay-outs van besturingselementen in het venster als één globale werkruimte. Werkruimten kunnen worden opgeslagen en hersteld

Analyse met één klik

Aanzetten
Schakelt de One Click Analysis in of uit bij het opstarten van de software.

Spel als standaard instellen

Stelt het geselecteerde spel in als standaard voor gebruik met One Click Analysis bij het opstarten van de software