Pelin Valitsin

Top  Previous  Next

Ohjelmassa voit avata pelin klikkaamalla Avaa peli -painiketta.

Toinen painike sijaitsee Omat pelit -työkalurivillä, toinen ohjelmiston työkalurivillä.

My Games -ikkunassa oleva painike avaa valitun pelin kyseisessä ikkunassa.

Päätyökalurivillä oleva painike avaa minkä tahansa valitun pelin mistä tahansa ohjelmiston ominaisuudesta.

Osta, jos kaikki ikkunat on suljettu tai mikään peli ei ole valittu missään, tämä Game Selector -ikkuna avautuu:

gameselector

Voit avata pelin valitsemalla pelin luettelosta ja napsauttamalla sitten Avaa-painiketta.
Voit avata pelin Omat pelit -välilehdestä tai Maailman pelit -välilehden luettelosta.
Kun avaat pelin Maailman pelit -välilehdeltä, peli lisätään peleihisi, jos sitä ei ole.

Voit myös kaksoisnapsauttaa pelin logoa tai napsauttaa logoa sormella kosketusnäytöllä.
Voit sulkea ikkunan avaamatta sitä napsauttamalla Peruuta-painiketta.

Ikkunan vasemmassa alareunassa on valintamerkki Sulje ikkuna pelin avaamisen jälkeen.
Jos merkitset sen, tämä ikkuna sulkeutuu sen jälkeen, kun olet avannut pelin tämän ikkunan avulla.

Oikealla puolella on Näytä-pudotusvalikko, josta voit suodattaa pelinäkymän niin, että se näyttää vain valitun pelityypin.
Voit nähdä kaikki pelit, vakiopelit, kenopelit tai vain valintapelit.