Lotteri

Top  Previous  Next

Lotterisidan på Ribbon toolbar har knappar som öppnar viktiga programfunktioner.

Spel

Öppna spel

Öppnar valt spel på alla öppnade funktioner som har ett spelkort valt.

Om inget spel har valts öppnas ett popup-fönster där du kan välja ett spel.
I fönstret finns en lista över dina spel och alla spel från hela världen.
För att öppna ett spel väljer du bara spel från valfri lista och klickar sedan på knappen Öppna.
Om du vill stänga fönstret utan att välja klickar du på knappen Avbryt eller Stäng.
Markeringen Stäng fönster efter spel är som standard markerad och stänger detta fönster automatiskt efter att du har öppnat ett spel.

Du kan också öppna ett spel från  fönstret Mina spel.

Du kan också öppna ett spel genom att dubbelklicka på en spellogotyp eller trycka med fingret på pekskärmar.

Mina spel

Öppnar Mina spel, en funktion för att hantera dina spel och uppdatera lotterinummer

Världsspel
Öppnar World Game Database , en funktion för att lägga till fördefinierade lotterispel till dina  spel.

Verktyg

Biljettgenerator

Öppnar Tickets Generator , en funktion för att skapa och hantera dina lotter

Lotterinummer

Öppnar Lottery Numbers Manager , en funktion för visning, sökning, kontroll och manuell redigering av lotter inummer

Hjulsystem

Öppnar Wheel Systems , en funktion för att använda, generera eller skapa egna hjulsystem

Systemredigerare

Öppnar Wheels System Editor , en funktion för att skapa och redigera hjulsystem

Kalkylblad
Opens Spreadsheet visar Excel-arbetsböcker som innehåller formler, datakällor, pivottabeller, diagram och andra avancerade Excel-funktioner med stor precision. Det stöder samma filformat som nästan alla versioner av Microsoft Excel, det är inte anslutet till någon av programvarufunktionerna ännu, det är bara för dig att använda.

Analysatorer

Analys i ett steg

Utför analyser som använder vår AI-motor, den analyserar ett spel och visar dig de bästa möjliga numren att spela på i ett Tickets Generator-fönster.

Visuell analysator

Öppnar Visual Analyser , en funktion för visuell analys av lotterispel.

Rapport om nummer

Öppnar  funktionen Numbers Report där du kan skapa en rapport över de mest förutsagda numren och statistiska rapporter över förekomsten av nummer

Anteckningsblock

Öppnar ett anteckningsblock , en funktion för att göra anteckningar av din analys.

Spel

Kontrollera spelresultat

Kontrollerar vinster mot dina senaste lotter som skapats med Tickets Generator , detta kommando är en genväg för snabb kontroll
Du kan använda Tickets Generator-fönstret för att göra det manuellt och med andra biljetter.

Finansiell

Öppnar Financial & Winning Numbers Statistics , en funktion för att hålla reda på dina finansiella resultat och träffstatistik.