Analyysini

Top  Previous  Next

Voit analysoida omia numeroitasi valitsemalla hiirellä numerot Ticket View on My Analysis -sivulla, joka sijaitsee Visual Analyser -ikkunan oikealla puolella.

My Analysis -sivulla on seuraavat käyttöliittymäelementit:

Sivun yläosassa oleva työkalupalkki, jossa on kaksi painiketta:

Analysoi tärkeimmät numerot

Napsauta tätä painiketta analysoidaksesi pelin päänumerot.

Analysoi bonusnumerot

Napsauta tätä painiketta analysoidaksesi bonuspelin numerot, jos pelissä on sellaisia.

Numeroiden valitsin

Työkalurivin alapuolella on lippunäkymä.

Valitse hiirellä numerot, jotka haluat analysoida, ja napsauta Analyze Main Numbers -painiketta, jos valitsit pääpelin numerot ,

tai napsauta Analyze Bonus Numbers ( Analysoi bonusnumerot ) -painiketta , jos oletvalinnut bonusnumerot.

Numeroiden analyysi näytetään analyysinäytöllä ja kaaviot näkyvät:

1.Kaikki tyypit
Ensimmäinen kaavio näyttää analyysin numeroista sellaisina kuin ne arvottiin sellaisenaan.

2.Ota yhteyttä
sellaisena kuin ne arvottiin  Contact-numeroina.

3.Ulkopuolella
sellaisena kuin ne piirrettiin  Outside-numeroina.

4.Vaakaviiva 1 - kuuma
kuten ne piirrettiin  Kuuma-numeroina.

5.Vaakaviiva 1 - Kylmä

kuten ne piirrettiin kylminä numeroina.

6.Vaakaviiva 1 - Parillinen

sellaisina kuin ne piirrettiin  EvenEven-numeroina.

7.Vaakaviiva 1 - pariton
kuten ne piirrettiin  OddEven-numeroina.

8.Vaakaviiva 1 - Yhdistetty
kuten ne piirrettiin  Connected-numerona.

9.Vaakaviiva 1 - Liittymätön
kuten ne piirrettiin parillinen luku.

10.Vaakasuora viiva 1 - Yhteys ja yhteys katkaistu
kuten ne piirrettiin  KytkemättömätPari-numerona .

Tämän ominaisuuden päätarkoituksena on antaa sinun nähdä, miten eri numerot on piirretty kuin analysoimamme numerot.
Monet pelaajat pelaavat omia numeroitaan jo vuosia, tässä voit tarkistaa tällaiset numerot nähdäksesi, miten ne ovat menossa.