Käyttöliittymäelementit

Top  Previous  Next

Visual Lottery Analyser -ohjelman pääikkuna on jaettu neljään osaan:

1. Nauhapalkki
Sijaitsee pääikkunan yläreunassa ja tarjoaa helpon ja nopean pääsyn ohjelmiston komentoihin.
Kaikki komennot on ryhmitelty ryhmiin seuraavilla nauhapalkin käyttöliittymäsivuilla:

Lottery Options - Nauhan taustanäkymä, joka sisältää ohjelmiston laajuiset arpajaisasetukset.

Lottery - komennot kaikkien tärkeimpien ohjelmiston ominaisuuksien avaamiseen

Interface - komennot ohjelmistonäkymän mukauttamiseen

Software - komennot ohjelmistovaihtoehtojen ja lisensoinnin avaamiseen
Ohje - komennot, joissa on ohjelinkkejä.

2. Telakointi-ikkunat

Pääikkunan vasemmalla puolella on 4 pientä ikkunaa, jotka voidaan telakoida yhteen
Ticket View - ikkuna, joka näyttää pelilipun
Lottery Numbers - ikkuna, jossa näkyvät pelin lottonumerot.
Game ( Peli ) - ikkuna, jossa näkyy pelin ominaisuuksien editori
Ohje - ikkuna, jossa näytetään valittujen ohjelmisto-osien ohjeaihe, näkyy vain, kun napsautat Näytä ohje -painiketta ohjelmiston työkaluriveillä.

Katso telakointi-ikkunoiden kanssa työskentelyä koskevat tiedot kohdasta Tel akointi-ikkunat .

3. Windows

Pääikkunan pääalue, jossa ohjelmisto avaa ominaisuutensa.
Voit avata kaikki ikkunat välilehtisinä ikkunoina, lisäksi voit nyt kaksoisnapsauttaa tai vetää välilehteä siirtääksesi vastaavan ominaisuuden erilliseen kelluvaan ikkunaan.
Katso  lisätietoja välilehdillä varustettujen ikkunoiden kanssa työskentelystä kohdasta Välilehdet ja MDI-käyttöliittymä .

4. Tilapalkki

Pääikkunan alareunassa oleva tilapalkki tarjoaa tavan, jonka kautta ohjelmat näyttävät erilaisia tilatietoja.

Vasemmalla, pienimmässä paneelissa näkyvät seuraavat tiedot:

Valmis
Kun ohjelma on joutokäyntitilassa tai juuri lopettanut jonkin toiminnon tekemisen

Tila
Kun komennon suorittamisen aikana ilmenee jokin mutta ei kriittinen ongelma tai kun jokin toiminto ei ole täysin onnistunut.

Virhe

Kun tapahtui kriittinen virhe, eikä ohjelmaa voida jatkaa tai kun jokin toiminto suoritettiin epäonnistuneesti tai epätäydellisesti.
Varoitus
Kun tapahtui virhe, mutta ei kriittinen virhe, tai kun käyttäjä ei suorittanut sallittua toimenpidettä.

Info

Kun ohjelmisto näyttää tietoja suoritetusta toimenpiteestä.
Työskentely
Kun ohjelmisto toimii, se on varattu.

Tilapalkin viimeinen osa, aivan viimeisen paneelin vieressä on Size Grip, Size Grip mahdollistaa ikkunan koon muuttamisen vetämällä tilapalkin oikeaa alakulmaa.

Navigointiruutu

Kaikissa ohjelmiston pääominaisuuksissa on ikkunan oikealla puolella navigointipaneeli, jossa on lisätyökaluja.
Katso lisätietoja aiheesta Navigointiruutu.

Windows Touch -tuki

Ohjelmistossa on kosketusnäytön käyttöliittymä - käyttöliittymäelementtien vetämisestä vaaka- ja pystysuoraan vierittämiseen.

Voit nyt käyttää eleitä (kuten napauttamista, näpäyttämistä ja nipistämistä) kaavioiden, ruudukkojen ja kaiken muun vierittämiseen, zoomaamiseen ja kääntämiseen ohjelmistossamme.

Voit käyttää kaikkia ominaisuuksia yhdellä sormen napautuksella näytöllä millä tahansa kosketusta tukevalla laitteella.

Moninäyttötuki

Ohjelmisto tukee usean näytön ominaisuuksia. Voit irrottaa minkä tahansa ikkunan ja vetää ikkunan toiseen näyttöön.