Sortere Rader I Rutenettet

Top  Previous  Next

Sortering er ikke alltid tilgjengelig. Noen data kan ikke sorteres, for eksempel rekkefølgen på lotterinummer.
Hvis du vil sortere poster etter en kolonnes verdier og erstatte eksisterende sorteringsbetingelser som gjelder for den aktuelle eller andre kolonner, klikker du på overskriften til målkolonnen til et pil opp- eller pil ned-ikon vises i overskriften.
Pil opp og pil ned angir henholdsvis stigende og synkende sorteringsrekkefølge.

Hvis du vil fjerne sorteringen etter en kolonne, klikker du på kolonneoverskriften mens du holder CTRL-tasten nede. Du kan også velge Fjern sortering fra kolonneoverskriftens kontekstmeny.

Se også:

Redigere rutenettceller
Søke og filtrere

Endre størrelse på kolonner og bånd

Gruppering av data