Vindu For Billettvisning

Top  Previous  Next

Ticket View-vinduet viser billettvisningen for det aktuelle spillet .
Vinduet kan være forankret i kanten av andre programvarevinduer eller flyte over skjermen.

Dette vinduet åpnes som standard på venstre side.
Du kan kontrollere synligheten til dette vinduet ved å klikke på hovedverktøylinjen i programvaren,
klikker du på fanen Grensesnitt og velger deretter ønsket vindusposisjon i menyen Ticket Visibility.

Du kan også bruke dra og slipp-funksjonen: plasser musen på tittellinjen i Ticket View, klikk på venstre museknapp, hold den nede og dra vinduet til ønsket posisjon.

Øverst i Ticket-vinduet er det en verktøylinje med følgende knapper

ticket_window_toolbar

Første knapp til venstre:

Bytt visningsmodus for billettnummer
Her kan du veksle mellom ulike moduser for hvordan billettvisningen skal vise spillnumrene.

Individuelle tall fra trekningen

Tall lagt over forrige trekning, for å se hvordan de ble trukket.

numbers1x

< >

numbers2x

Andre knapp til venstre:

Bytt billettmodus Tall <> Rutenett

Her kan du endre billettvisningen mellom spilloppsettvisningen og rutenettvisningen .

Spilloppsettvisningen viser alle spesielle talltyper som Kontakt, Utenfor , Varm, Kald , Oddetall , Partall .

Rutenettvisning viser ikke tilkoblet, frakoblet numre.

numbers1x

< >

gridmode

Meny for tall

Vis kontakt

Velg denne knappen for å vise eller skjule kontaktnumre i billettvisningen.

Kontaktnumrene vises med grå bakgrunn, mens de eksterne numrene forblir brune i billettvisningen.

VisHot

Velg denne knappen for å vise eller skjule Hot-numre i billettvisningen.

De varme numrene vises i hvitt, mens de kalde numrene forblir i svart i billettvisningen.

Rutenettmeny

Vis linjer

Velg denne knappen for å vise eller skjule rutenettnumre i billettvisningen.

VisTilkoblet

Velg denne knappen for å vise eller skjule Tilkoblede numre i billettvisningen.

De tilkoblede numrene vises i oransje i billettvisningen.

VisIkke tilkoblet

Velg denne knappen for å vise eller skjule ikke-tilkoblede numre i billettvisningen.

Numrene som ikke er tilkoblet, vises med grå bakgrunn.

De frakoblede numrene vises med brun bakgrunn i billettvisningen.

Se emnet Numbers Grid som beskriver rutenettlinjer og andre typer tall.

Neste knapp på høyre side av rutenettmenyen er tilpasningsknappen

Tilpass til vindu

Merk av for denne knappen for å få billettvisningen til å passe inn i vinduet permanent.
Hvis du ikke merker av for denne knappen, kan du endre størrelsen på billettvisningen manuelt. På høyre side av visningen vises en liten splitter.
Du kan dra denne med musen til venstre og høyre for å endre størrelsen på visningen manuelt.

Forrige nummer og Neste nummer

Klikk på en av disse knappene for å se forrige eller neste trekning.

Siste loddtrekning

Klikk på denne knappen for å flytte visningen til å vise den siste loddtrekningen.